Om Flow in your business

Vi vill ge dig mer WOW i ditt företag. Under en dag bjuder vi på praktiska råd med kreativa övningar som ger dig ny boost inför året. En dag med inspirerande inventering av ditt företag.

Vi pratar om hur du kan få ut mer av ditt företagande. Och om att ta sig dit man vill.

Drömmar blandas med realism. Kreativitet möter perspektiv. Du får handfasta verktyg för hur du kan leda ditt företag och hur du kan marknadsföra dig på ditt sätt.

Vi visar hur du kan ta betalt och se ditt värde. Inför dig och inför andra.

Vi ger dig ödmjukt Flow in your business Workshop.

Vi som står bakom Flow in your business Workshop

Kajsa Kromnér

Jag är det lilla företaget med det stora hjärtat. En nyfiken och problemlösande kommunikatör som brinner för att lyfta andra. Det har gett mig en 20-årig karriär inom affärsutveckling, butikslösningar och kreativ marknadsföring. Vilket har resulterat i att ha drivit två företag inom event och handel, haft en populär nätbutik för barnkläder och bidragit till att stärka företagsklimatet i Gnesta kommun.

Min drivkraft är att lyfta andra. Att få ge vidare och att mötas. Det är oerhört inspirerande att få hjälpa företag att paketera sina tjänster på ett kreativt sätt, skruva på sin marknadsföring och att stärka sin försäljning genom att utveckla företagets tillväxt och affärskreativitet. Allt för att göra företaget hållbart och framgångsrikt. Där vill jag gärna vara. Göra utvecklande och kreativa saker tillsammans i ett positivt sammanhang. Helt enkelt skapa företagsmagi ihop. 

Kontakt:

Emma Salmonsson

Tillsammans med Christian Ramefelt driver jag Bravo Webbyrå, en webb- och marknadsföringsbyrå med bas i Trosa. Bravo startade jag 2012, och innan dess drev jag företag i musikbranschen.

Det jag älskar med mitt jobb är att det innebär en för mig perfekt blandning av teknik, design och kommunikation. Jag är dessutom väldigt intresserad av människor, och genom Bravo får jag träffa och lära känna många olika människor och deras verklighet (dvs. våra kunder som är företag i alla möjliga branscher).

Samtidigt är själva företagandet egentligen det jag brinner för mest – jag skulle nog tycka det var roligt att göra lite vad som helst om jag fick göra det i egen regi! Friheten är viktig, att bestämma över min egen tid och mina mål. Men lika viktig är kreativiteten samt omväxlingen det innebär att behöva ”göra allt” i sitt eget företag.

Kontakt: